Våga vara modig – föreläsning online

Bjud in personalen till ett engagerande, entusiasmerande och roligt webbinarium om mod

I detta webbinarium får du följa med i Rickards tankar om mod, varför det är viktigt och intressant och hur du kan “träna” upp ditt mod. Du får glimtar ur boken, men också ta del av unikt material enbart för denna föreläsning. 

Du sitter inte bara och tittar och lyssnar - du är med och skapar!

Som publik är du en del av webbinariet, och får flera gånger vara delaktig i skapandet av denna lärande och peppande upplevelse. Några av de interaktiva delarna av webbinariet kan med fördel förberedas innan, genom en webbaserad enkät som skickas till deltagarna. Vi berättar mer om fler engagerande verktyg och alternativ när vi planerar ert webbinarium.

Så, vad ger ett webbinarium om att "Våga vara modig"?

Att vara modig är inte bara positivt för personliga mål och personlig utveckling. Det är också oerhört positivt för den organisation en modig person arbetar i. Modiga medarbetare skapar nya lösningar och möjlighet till utveckling och tillväxt.

Webbinariet ger:

  • Igenkänning
  • Delaktighet
  • Skratt
  • Motivation och pepp
  • Kunskap
  • Verktyg till förändring

Boka er föreläsning med Rickard Sjöberg

Gör en intresseanmälan så hörs vi snart!
IRL eller online

Vad tycker andra?

Philip Cohen
Philip Cohen consultant AB
Läs mer
"Sjöbergs föredrag är riktigt, riktigt bra med bra innehåll och väl sammanhållen röd tråd. Han har bra publikkontakt, självdistans och humor. Rickard Sjöberg är en ny föredragshållare som många kollegor skulle kunna ha glädje av att engagera om de söker någon ny och spännande."
Bengt Birath
Ema telstar
Läs mer
"Det är alltid en sann glädje att jobba med ett proffs som Rickard. Som bokare kan jag vara lugn och säker på att min kund kommer att vara nöjd. Rickard är alltid ordentligt påläst och väl förberedd, långt utöver vad som är vanligt."
Mats Nilander
Galaproducent
Läs mer
"Med sin publika kontakt och stora ödmjukhet inför sitt uppdrag gjorde Rickard kvällen oförglömlig och vårt jobb så oerhört mycket lättare."
Gerty Andersson
Nordea
Läs mer
"Vi är mycket nöjda med Rickards föredrag. Det var intressant att höra hur tokigt man kan bete sig under press. En bra blandning av allvar och skoj. Det blev en bra dialog och kontakt med kunderna, avspänt och personligt. Vi är helnöjda och anlitar gärna Rickard igen."
Föregående
Nästa