Boka

Boka - Våga vara modig!

Här finns de produkter du kan boka. När du tittat och är redo att göra en intresseanmälan – klicka här.  Vi återkommer till dig så snart vi kan!

Boka ditt mod-paket med Rickard Sjöberg

Gör en intresseanmälan så hörs vi snart!
IRL eller online

Boka ditt mod-paket med Rickard Sjöberg

Gör en intresseanmälan så hörs vi snart!
IRL eller online

Så tycker andra

Philip Cohen
Philip Cohen consultant AB
Läs mer
"Sjöbergs föredrag är riktigt, riktigt bra med bra innehåll och väl sammanhållen röd tråd. Han har bra publikkontakt, självdistans och humor. Rickard Sjöberg är en ny föredragshållare som många kollegor skulle kunna ha glädje av att engagera om de söker någon ny och spännande."
Bengt Birath
Ema telstar
Läs mer
"Det är alltid en sann glädje att jobba med ett proffs som Rickard. Som bokare kan jag vara lugn och säker på att min kund kommer att vara nöjd. Rickard är alltid ordentligt påläst och väl förberedd, långt utöver vad som är vanligt."
Mats Nilander
Galaproducent
Läs mer
"Med sin publika kontakt och stora ödmjukhet inför sitt uppdrag gjorde Rickard kvällen oförglömlig och vårt jobb så oerhört mycket lättare."
Gerty Andersson
Nordea
Läs mer
"Vi är mycket nöjda med Rickards föredrag. Det var intressant att höra hur tokigt man kan bete sig under press. En bra blandning av allvar och skoj. Det blev en bra dialog och kontakt med kunderna, avspänt och personligt. Vi är helnöjda och anlitar gärna Rickard igen."
Föregående
Nästa